Een draadloos netwerk voor elk opppervlak

We komen gratis langs om een goed wifi plan te bedenken voor jouw bedrijf.

Maak een gratis afspraak

Dit kunnen we betekenen voor jouw bedrijf!

In drie hoofdcategorieën

Multi accespoint wifi

Met multi accespoint wifi kunnen wij een of meerdere netwerken verspreiden over elk gewenst oppervlak. Doormiddel van “wifi roaming” heeft de gebruiker altijd en overal een snelle verbinding.

Wifi oplossingen voor buiten

Bij openlucht oplossingen plaatsen we apparatuur die zowel waterdicht als vries bestendig is. Zo kunnen buiten omgevingen worden voorzien van een sterk wifi signaal.

Point to Point verbindingen

Het netwerk verlengen naar een gebied buiten het pand? Of misschien wel naar een ander pand. Hier bieden wij oplossingen voor door middel van draadloze point to point verbindingen.

Onze klantcases

We hebben hieronder per branche een aantal klantcases uitgelicht

Vastgoed

Sequi Vastgoed BV.

Sequi Vastgoed BV. wilde in een nieuw pand alle studio’s voorzien van een eigen internet aansluiting. In plaats van 10 aparte internet abonnement afsluiten hebben we een 500mbit zakelijk internet abonnement verdeeld in 10 gescheiden netwerken met elk 50mbit. Deze netwerken hebben we vervolgens via wifi verspreid door het hele pand.

Horeca

Het Sas Breda

Bij Het Sas in Breda heeft wifispecialist.nl ervoor gezorgd dat iedereen op het terras onbezorgd kan genieten van een snelle en stabiele WiFi verbinding. Om te zorgen dat de verbinding ook op drukke zomerse dagen stabiel blijft hebben we meerdere buiten accespoints geplaatst om de netwerk capaciteit te verspreiden.

Recreatie

Nion Watersport

Nion Watersport wilde in de winkel en op kantoor een stabiel wifi netwerk. Daarnaast moest het mogelijk worden om op het buitenwerf de boordcomputers van boten uit te lezen met een laptop die draadloos moest worden gekoppeld aan het netwerk. Dit is gerealiseerd door o.a. gebruik te maken van speciale buiten accespoints.

Zorg

Het Kornhuys

Het Kornhuys in Dussen wilde graag dat elke bewoner een eigen wifi verbinding kreeg in zijn of haar appartement. Daarnaast moest ook het gemeenschappelijke buiten terras en de gezamenlijke ruimte binnen worden voorzien van een stabiel wifi signaal. We hebben in deze situatie gewerkt met drie verschillende soorten accespoints.

Warehousing

Zhik Europe BV.

Zhik Europe BV is overgegaan op een nieuw systeem waarmee ze in het magazijn werken met WiFi-scanners om producten uit te scannen. Een betrouwbaar WiFi systeem door het gehele magazijn was hiervoor een vereiste. Inmiddels werkt Zhik al een jaar naar volle tevredenheid met de infrastructuur die door ons is aangelegd.

Office

Vekon BV.

Op het kantoor van Vekon Technische Assemblage BV. werd er steeds minder gebruik gemaakt van vaste computers en steeds meer van laptops en tablets waardoor de eisen van het wifi netwerk steeds groter werden. Wifispecialist.nl heeft er voor gezorgd dat werknemers nu overal in het pand kunnen werken op een snelle verbinding.

Retail

Wildstore Hoeven

De Wildstore in Hoeven benaderde ons omdat zij graag een wat groter wifi bereik wilde hebben in de winkel. Daarnaast vonden ze het belangrijk om het wifi netwerk te scheiden voor klanten en personeel. Ook moest het ook mogelijk worden om gebruik van wifi te kunnen maken in de personeels ruimte en het magazijn.

Detail Handel

Slagerij M. de Wijs

Bij Keurslager M. de Wijs stond het modem van de internet provider in de woning boven de slagerij maar het wifi signaal kwam niet door tot in de winkel. In plaats van een extra abbonement af te sluiten hebben ze ons benadert en hebben wij er voor gezorgd dat er vol bereik in de slagerij kwam op hetzelfde abonnement.

Facilitair

Lambregts Makelaardij

Lambregts Makelaardij houdt zich o.a. bezig met het beheer van studenten woningen. In dit voorbeeld ging het om een studentenhuis in het centrum van Breda met 10 kamers. We hebben gezorgd voor vol wifi bereik in elke kamer en een extra krachtige router die het intensieve internet gebruik van studenten goed aan kan.

Waarom wifispecialist.nl?

Drie redenen om voor ons te kiezen

Een gegarandeerde oplossing

We adviseren alleen oplossingen waar we 100% achter staan en waarvan we zeker zijn dat deze voldoen aan jouw wensen. We doen het goed of we doen het niet.

Een eerlijke prijs

Bij ons geen hoge maandelijkse kosten maar een eerlijke en eenmalige prijs voor onze diensten en producten met een optionele service overeenkomst.

Een ongekende service

Uiteraard streven wij altijd naar een stabiele oplossing zonder omkijken. Is er nou toch een keer wat aan de hand? Dan staan we dezelfde dag nog op de stoep!

Veelgestelde vragen

Nog vragen? Kijk even of ze hieronder bij staan.

Heb ik een internet aansluiting nodig?

Ja, de diensten die we leveren zijn een verlengde van je internetaansluiting bij je huidige provider. Dit kunnen alle providers zijn.

Veranderen jullie iets in mijn netwerk?

Wij van wifispecialist.nl voegen alleen iets toe aan je netwerk. We veranderen geen enkele instelling. Mocht je bij ons ook een netwerkoplossing afnemen met een router en switch dan bespreken we van tevoren de wensen.

Kan ik mijn hele bedrijf van wifi voorzien met één kastje?

In veel gevallen zullen we meerdere wifi punten moeten plaatsen om het gewenste oppervlak te voorzien van een snel en stabiel signaal. Wij configureren elk wifi netwerk optimaal op het gebied van roaming zodat de overgang tussen deze punten ongemerkt zal verlopen zonder dat de verbinding weg valt.

Kunnen jullie ook buitenterrein voorzien van wifi?

Dit kunnen we zeker! We installeren ook producten die speciaal zijn gemaakt om buiten te worden geplaatst.

Hoe lang duurt een installatie?

De installatieduur hangt af van de grootte en complexiteit van de opdracht. Wij geven van te voren een inschatting van de benodigde tijd.

Werken al mijn apparaten nog na de installatie?

Wij zorgen er voor dat alle apparaten binnen je bedrijf die gebruik maken van de wifi met de nieuwe wifi worden verbonden zodat alles weer werkt.

Hoe kan ik betalen?

Bedrijven ontvangen van ons een factuur nadat de omgeving is geïnstalleerd.

Kan ik tijdens de installatie gebruik maken van internet?

Tijdens het grootste gedeelte van de installatie kunnen klanten gewoon gebruik blijven maken van het internet. De internet verbinding zal ongeveer 10 minuten weg vallen.

Richten jullie ook een gastnetwerk in?

Wij bieden ook de mogelijkheid om een gastnetwerk in te richten voor je bezoekers. Hiermee blijft je eigen interne netwerk beveiligd.

Kunnen klanten ook inloggen met sociale media?

wifispecialist.nl biedt ook de mogelijkheid om gasten in te laten loggen met hun sociale media profielen op je gastnetwerk. Hiermee wordt het gastnetwerk ook een interessante marketingtool. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Wat houdt service en garantie in?

wifispecialist.nl geeft altijd 2 jaar garantie op de eventuele defecten van onze producten. Daarnaast willen we je ontzorgen als het gaat om je (wifi)netwerk, hiervoor bieden we twee verschillende mogelijkheden op het gebied van service. Je kunt de controller van de wifi op locatie hosten, we komen dan eens in de zoveel tijd langs. Je kunt de controller ook bij ons onderbrengen, wij monitoren dan je netwerkomgeving en zorgen dat deze altijd up-to-date is en je van de laatste functionaliteiten geniet.

Kan ik alléén bij jullie terecht voor wifi?

Nee, we zijn gespecialiseerd in wifi-verbindingen, om de wifi optimaal te laten werken hebben we verregaande kennis van complete bedrijfsnetwerken. Het is zelf zo dat wanneer je het volledige netwerk bij ons onderbrengt wij vanuit één systeem alles voor je kunnen beheren.

Maak een gratis advies afspraak.

Op een datum en tijd naar keuze!

Vul de eerste 4 cijfers van de postcode in:

Wij komen kostenloos en vrijblijvend langs om te kijken naar de beste wifi oplossingen voor jouw bedrijf.